Απολαυστική Σάκκαρη - «Καθάρισε» με ανατροπή το Νο4 του κόσμου (highlights)

Συγκλονιστική Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, με ανατροπή απέκλεισε το Νο4 του κόσμου, Σοφία Κένιν, και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Συγκλονιστική εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σοφίας Κένιν. Η Σάκκαρη απέκλεισε την Αμερικανίδα, Νο4 του κόσμου, με ανατροπή.

Έχασε το πρώτο σετ με 6-2, πήρε με 2-6 το δεύτερο και έφτασε άνετα στην επικράτησε (0-6) στο τρίτο σετ και στη νίκη σε μια ώρα και τριάντα ένα λεπτά.

Δείτε τα highlights:

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τον αγώνα κερδίζοντας δέκα σερί games μετά το 2-2 του δεύτερου σετ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλευρά της Αμερικανίδας επιστράτευσε ακόμα και τον... πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε μιλώντας να αποπροσανατολίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Δείτε την αντίδραση της Σάκκαρη:

Με Σαμπαλένκα

Νωρίτερα, η ίδια η Σάκκαρη τα έβαλε με τον εαυτό της φωνάζοντας... «κοιμάσαι». Τελικά... ξύπνησε και έκανε αυτό που έπρεπε. Αντίπαλός της στον ημιτελικό της Τρίτης η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία νίκησε Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3). Η Σαμπαλένκα είναι από τη Λευκορωσία και είναι στο Νο10 της Παγκόσμιας Κατάταξης. Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 22.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα