Σάκκαρη - Κονταβέιτ 1-2: Ήττα για τη Μαρία στα ημιτελικά του Grampians Trophy

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Grampians Trophy η Μαρία Σάκκαρη, αφού η Ανέτ Κονταβέιτ επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 9-11) στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και αγωνίστηκε πολύ καλά, στα ημιτελικά του Grampians Trophy, πλήρωσε τα λάθη της μετά το 1ο σετ και τελικά γνώρισε την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 9-11).

Ο αγώνας κρίθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όταν η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να προηγείται με 4-1, όμως η Εσθονή επέστρεψε για το 4-5. Η Σάκκαρη οδήγησε το παιχνίδι στο 9-7, αλλά δεν αξιοποίησε τα δύο ματς πόιντ, με την Κονταβέιτ να επικρατεί τελικά με 9-11.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη είχε 28 winners και 25 αβίαστα λάθη, όταν η Κονταβέιτ είχε 7-17. Από εκεί και πέρα, το σημαντικότερο είναι ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε δύο νίκες στο τουρνουά, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του Australian Open.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Grampians Trophy λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτριες δεν θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν απόφασης των διοργανωτών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα