Australian Open: Εκτός τελικού ο Τσιτσιπάς, έχασε 0-3 από τον Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε 3-0 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο πρώτο σετ, οι δύο αθλητές κρατούσαν το σερβίς τους, μέχρι το 2-2, όταν ο Μεντβέντεφ έκανε το πρώτο μπρέικ στο παιχνίδι (3-2). Ο Στέφανος έμεινε κοντά στο 5-4 και διεκδίκησε το μπρέικ στο δέκατο γκέιμ το οποίο το έχασε χάρη σε δύο άσους του Ρώσου (6-4).

Στο δεύτερο σετ, ο Μεντβέντεφ έκανε μπρέικ μόλις στο τρίτο γκέιμ (2-1) και κρατώντας το σερβίς του, έφτασε στην κατάκτησή του μόλις σε 30 λεπτά (6-2).

Το τρίτο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό, με τον Έλληνα πρωταθλητή να φτάνει μια ανάσα από το να μειώσει σε 2-1 και να ξαναζωντανέψει... μνήμες προημιτελικού με τον Ναδάλ, όπου επέστρεψε από το 0-2.

Προηγήθηκε 5-4 στα γκέιμς και 30-0 στο δέκατο! Ο Μεντβέντεφ όμως με τέσσερις συνεχόμενους πόντους ισοφάρισε σε 5-5 και με... φόρα έκανε μπρέικ σε δυόμιση λεπτά (6-5). Ο Τσιτσιπάς "άδειασε" στη συνέχεια, με αποτέλεσμα το 7-5 και 3-0 σετ να έρθει εύκολα για τον Ρώσο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του τουρνουά της Μελβούρνης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα