Φέντερερ: «Είμαι για τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς ό,τι ήταν για μένα ο Σάμπρας»

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στη δράση ύστερα από αποχή 14 μηνών και αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στα επιτεύγματα των Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Έτοιμος να επιστρέψει στα κορτ ύστερα από μακρά αποχή (14 μήνες) λόγω συνεχών τραυματισμών είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός «μαέστρος» έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά τις δύο συνεχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τους στόχους του από εδώ και πέρα.

Back at it ? ????‍♂️

Δημοσιεύτηκε από Roger Federer στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επιτεύγματα των δύο άλλων μεγάλων του αθλήματος, των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ, με τον πρώτο να «σπάει» το ιστορικό ρεκόρ του Φέντερερ με 311 εβδομάδες στο Νο1 (έναντι 310 του Ελβετού), και τον δεύτερο να κατακτά το 20ο Grand Slam της καριέρας του, ισοφαρίζοντας έτσι τις κατακτήσεις του «βασιλιά Ρότζερ».

Ο Φέντερερ είπε σχετικά: «Είναι απλά ο κύκλος του τένις. Οι παίκτες καταρρίπτουν τα ρεκόρ, τα διατηρούν και μετά από κάποιο καιρό, ένας άλλος αθλητής, τα καταρρίπτει ξανά.

Αυτό που έχουν καταφέρει ο Νόβακ και ο Ράφα τον τελευταίο καιρό είναι απίστευτο. Δεν είναι 25 ετών, αλλά δείχνουν ότι βρίσκονται στο αποκορύφωμα της καριέρας τους. Γι' αυτούς ίσως είμαι το μέτρο σύγκρισης, όπως ήταν για μένα ο Πιτ Σάμπρας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα