Ακαπούλκο: Στα προημιτελικά σε 57 λεπτά ο Τσιτσιπάς! (vid)

Καταιγιστικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) σε 57 λεπτά του Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Το Νο1 του ταμπλό στο Ακαπούλκο, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο σερβίς, ενώ αντίθετα ο Στέφανος ήταν μόνιμος κίνδυνος στα service game του 35χρονου Αμερικανού, ολοκληρώνοντας το ματς με τρία breaks.

Στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα στα juniors, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-4 τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Τσιτσιπάς και Αλιασίμ έχουν συναντηθεί 4 φορές σε επίπεδο ανδρών και το σκορ είναι 2-2, όπου ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ραντεβού τους (Σαγκάη 2019, Μασσαλία 2020).

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τετάρης στο Ακαπούλκο, ο Μίλος Ράονιτς αποχαιρέτησε το τουρνουά γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-4 από τον Ντένις Κέπφερ ενώ ο Λορένζο Μουσέτι συνέχισε τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-6, 6-3, 7-6(1) του Φράνσις Τιαφό.

Στα προημιτελικά, ο χαρισματικός Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που κέρδισε 6-4, 6-2 τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ενώ στους “8” προκρίθηκε και το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ με νίκη 6-3, 6-3 επί του Λάσλο Τζέρε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα