Barcelona Open: Τσιτσιπάς - Σίνερ με το βλέμμα στον τελικό!

Στα ημιτελικά του Barcelona Open, το μεσημέρι του Σαββάτου (24/4, 14:30) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έρθει αντιμέτωπος με τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Γιάνικ Σίνερ είναι το τελευταίο... εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά, στην πορεία του προς τον τελικό του Barcelona Open. Ο 20χρονος Ιταλός πρωταθλητής (Νο19 στην παγκόσμιακατάταξη) απέκλεισε τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ και θα βρεθεί στον δρόμο του Έλληνα τενίστα, ο οποίος στο τουρνουά της ισπανικής μεγαλούπολης δεν έχει χάσει σετ, όπως έκανε και στους τελευταίους οκτώ (!) αγώνες του.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει εδραιωθεί στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ (Νο 20 στον κόσμο), επικράτησε 6-3, 6-3 και πλέον απέναντι στον Σίνερ, θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς προηγήθηκε ο θρίαμβος του στο Monte Carlo Masters.

Ο ημιτελικός έχει προγραμματισθεί το Σάββατο 24 Απριλίου για τις 14:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ σημειώνεται, ότι στις δύο φορές που έχουν έρθει αντιμέτωποι Τσιτσιπάς και Σίνερ μετρούν από μία νίκη έκαστος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα