Live score: Τσιτσιπάς - Σίνερ (14:30)

Παρακολουθήστε το live score της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιανίκ Σίνερ στην πορεία προς τον τελικό του Barcelona Open.

Ο Γιανίκ Σίνερ είναι το τελευταίο... εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά, στην πορεία του προς τον τελικό του Οpen της Βαρκελώνης. Ο 20χρονος Ιταλός πρωταθλητής (Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ και θα βρεθεί στον δρόμο του «Tsitsifast», ο οποίος στο τουρνουά της ισπανικής μεγαλούπολης δεν έχει χάσει σετ, όπως έκανε και στους τελευταίους οκτώ (!) αγώνες του.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει εδραιωθεί στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στον Καναδό Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ (Νο 20 στον κόσμο), επικράτησε 6-3, 6-3 και πλέον απέναντι στον Σίνερ, θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς προηγήθηκε ο θρίαμβος του στο Μόντε Κάρλο.

Ο ημιτελικός έχει προγραμματισθεί για τις 14:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ σημειώνεται, ότι στην... προϊστορία τους, Τσιτσιπάς και Σίνερ, μετρούν από μία νίκη.

Παρακολουθήστε μέσω live score την εξέλιξη του αγώνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα