Madrid Open: Ο Ζβέρεφ ξανά «βασιλιάς» στη Μαδρίτη! (highlights)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 2-1 σετ του Ματέο Μπερετίνι σε έναν συναρπαστικό τελικό, κατακτώντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Mutua Madrid Open μετά το 2018.

Την περίοδο εκπληκτικής φόρμας που διανύει από το ξεκίνημα του Mutua Madrid Open επιβεβαίωσε και στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας με 2-1 σετ του Ματέο Μπερετίνι για να ανέβει για δευτερη φορά στην καριέρα του στον «θρόνο» του τουρνουά της Μαδρίτης!

Ο Γερμανός άσος έχασε μεν το πρώτο σετ από τον επανακάμψαντα Ιταλό, ο οποίος έχει επιστρέψει δριμύτερος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο πήρε τα δύο επόμενα σετ κι έφτασε στον τέταρτο τίτλο Masters 1000 στην καριέρα του με 6-7 (8), 6-4, 6-3.

Η μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ζβέρεφ ήταν αφενός το εξαιρετικό ποσοστό κερδισμένων πόντων στο δεύτερο σερβίς του (76% έναντι μόλις 48% του Μπερετίνι), αφετέρου το γεγονός ότι είχε 4/8 κερδισμένους πόντους για μπρέικ έναντι 1/3 του Ιταλού.

Ο 24χρονος Γερμανός κέρδισε τον δεύτερο τίτλο του στο τουρνουά της Μαδρίτης τα τελευταία τρία χρόνια, δεδομένου ότι το 2020 το Open δεν είχε διεξαχθεί εξαιτίας της πανδημίας. Ο Ζβέρεφ πανηγύρισε τον τέταρτο τίτλο Masters στην καριέρα του (έχει ρεκόρ 4-4 σε τελικούς) ύστερα από αυτούς σε Ρώμη, Καναδά (2017) και ξανά Μαδρίτη το 2018.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα