Roland Garros: Στον δρόμο του Τσιτσιπά ο Πέδρο Μαρτίνεθ

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο του Roland Garros συντρίβοντας τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 3-0 και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Παρότι ο Σεμπάστιαν Κόρντα (γιος του σπουδαίου Πετρ Κόρντα) ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, εντούτοις έμεινε εκτός Roland Garros από τον 1ο κιόλας γύρο του φημισμένου γαλλικού τουρνουά, δια χειρός Πέδρο Μαρτίνεθ.

Ο 24χρονος Ισπανός, Νο103 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη του Αμερικανού (47 αβίαστα και 6 διπλά λάθη από τη θέση του σερβίς) τον συνέτριψε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2), παίρνοντας δικαιότατα το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς πήρε... παραμάζωμα τον Σαρντί!

Εκεί θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έχει ήδη προκριθεί από το βράδυ της Κυριακής (30/5), όταν και ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζερεμί Σαρντί επίσης με 3-0 (7-6, 6-3, 6-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν σε επίσημο παιχνίδι οι δυο αθλητές.

Ο 24χρονος από τη Βαλένθια είναι δεξιόχειρας και η χωμάτινη επιφάνεια είναι η αγαπημένη του. Δεν έχει κατακτήσει ακόμη κάποιο τίτλο στην καριέρα του, ενώ την περασμένη σεζόν είχε καταφέρει να φτάσει ως τον 3ο γύρο του Roland Garros.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα