Διακοπήκε λόγω βροχής ο αγώνας του Τσιτσιπά

Η βροχή διέκοψε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζάρεντ Ντόναλτσον στον β’ γύρο του Γουίμπλεντον.

Μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά παιχνιδιού, ήρθε η… βροχή πάνω από τα γήπεδα του Γουίμπλεντον για να διακόψει την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον γ’ γύρο του βρετανικού γκραν σλαμ. Βέβαια, η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που μάλλον βολεύει τελικά τον Έλληνα πρωταθλητή η διακοπή του ματς.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται μεν με 2-1 σετ (6-3, 6-2, 3-6), αλλά ο Ντόναλντσον είχε το μομέντουμ του αγώνα, αφού κέρδισε το τρίτο σετ και προηγείται και στο τέταρτο σετ με 4-3.

Το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα που ήταν σε εξέλιξη αυτή την ώρα, θα συνεχιστούν κάποια στιγμή στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Στις γυναίκες, η Εκατερίνα Μακάροβα έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας το Νο2 του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 7-5)!

Η Καρολίνα Πλίσκοβα πήρε το ντέρμπι του β’ γύρου, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) την Βικτόρια Αζαρένκα μόλις σε 72 λεπτά. Επόμενη αντίπαλος για την Πλίσκοβα θα είναι η Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, που απέκλεισε την Κάτι Σουάν με 2-0 (6-0, 6-3) σε 74 λεπτά.

Στο κυνήγι του τίτλου παραμένουν και αδελφές Ουίλιαμς. Η Βένους κέρδισε με 2-1 σετ (4-6, 6-0, 6-1) την Αλεξάντρα Ντουλγκέρου και η Σερένα επιβλήθηκε της Βικτόρια Τόμοβα με 2-0 σετ (6-1, 6-4), ενώ η Μάντισον Κις δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Λούκσικα Κούμκουμ την οποία κέρδισε με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Δείτε την ταχύτητα με την οποία καλύπτεται ένα γήπεδο στο Γουίμπλεντον για να προστατευτεί από τη βροχή:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα