Rogers Cup: Πρωταθλήτρια η απίθανη Τζόρτζι, 2-0 την Πλίσκοβα!

Η Καμίλα Τζόρτζι από την Ιταλία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το τρόπαιο στο απλό γυναικών του Rogers Cup, επικρατώντας με 2-0 σετ της Καρολίνα Πλίσκοβα από την Τσεχία.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σημειώθηκε στο απλό γυναικών του φετινού Rogers Cup, καθώς η Καμίλα Τζόρτζι από την Ιταλία ήταν αυτή που πανηγύρισε το τρόπαιο, νικώντας όποια κοπέλα βρέθηκε στον δρόμο της μέχρι τον τίτλο!

Η 29χρονη τενίστρια, Νο71 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ήταν το αουτσάιντερ στον κυριακάτικο (15/8) τελικό -τουλάχιστον στα χαρτιά- απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία είναι το Νο7 στον κόσμο και φιναλίστ στο πρόσφατο Wimbledon.

Η Τζόρτζι, όμως, απέδειξε πως η πράξη πολλές φορές απέχει από τη θεωρία, καθώς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του τελικού, τον οποίο και κέρδισε χωρίς μάλιστα να απωλέσει σετ, με 6-3, 7-5, επικρατώντας για τρίτη σερί φορά της Πλίσκοβα στις ισάριθμες πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (η Τσέχα διατηρεί προβάδισμα 5-4 στις νίκες).

Αυτός είναι ο τρίτος συνολικά και αναμφίβολα ο μεγαλύτερος τίτλος στην καριέρα της Τζόρτζι, η οποία είχε κατακτήσει επίσης το Topshelf Open στο Ροσμάλεν της Ολλανδίας το 2015 και το Linz Open στην Αυστρία το 2018.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα