Rolex Paris Masters: Ο Ζβέρεφ αντίπαλος του Μεντβέντεφ στον ημιτελικό

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rolex Paris Masters, όπου θα συναντήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έναν συναρπαστικό ημιτελικό θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του τένις στο Rolex Paris Masters, που φιλοξενείται στην γαλλική πρωτεύουσα. Αντίπαλοι, θα είναι ο Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) και ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 4), ο οποίος πήρε το «εισιτήριο», επικρατώντας του Νορβηγού, Κάσπερ Ρουντ (Νο 8) με 7-5, 6-4 στον προημιτελικό του τουρνουά.

Ο 24χρονος Γερμανός, χρειάσθηκε λίγο περισσότερο από μιάμιση ώρα, για να κάμψει την αντίσταση του Ρουντ, παραδεχόμενος μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι αρκετά κουρασμένος.

Πριν από έναν χρόνο, ο Μεντβέντεφ νίκησε τον Ζβέρεφ με 5-7, 6-4, 6-1 στην περυσινή αντίστοιχη διοργάνωση, που διεξήχθη χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

«Θυμάμαι ακόμα τον περυσινό τελικό. Είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, αλλά με όλους εσάς», είπε ο Ζβέρεφ απευθυνόμενος στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και πρόσθεσε: «Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό και λόγω του κοινού, γιατί φέρνει πολλή ενέργεια. Ελπίζω να έχω λίγη υποστήριξη αύριο (σ.σ. σήμερα Σάββατο 6/11)».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα