WTA Finals: Αξεπέραστο εμπόδιο η Μπαντόσα, νίκησε 2-0 τη Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 4-6) από την... αφιονισμένη Πάουλα Μπαντόσα, ωστόσο παραμένει «στο κόλπο» της πρόκρισης στα ημιτελικά των WTA Finals.

Την πρώτη της ήττα στο σπουδαίο τουρνουά των WTA Finals υπέστη αργά το βράδυ του Σαββάτου η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία εν ενεργεία τενίστρια της Ελλάδας έχασε με 6-7 (4), 4-6 από την Πάουλα Μπαντόσα (Ισπανία), ωστόσο παραμένει «στο κόλπο» της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Παρά την ήττα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε γενναίο αγώνα απέναντι στην πιο φορμαρισμένη τενίστρια των τελευταίων εβδομάδων. Παρότι έμεινε πίσω με 2-5 στο πρώτο σετ, ισοφάρισε σε 5-5 γκέιμ και το οδήγησε στο τάι μπρέικ, όπου ωστόσο η Ισπανίδα ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 7-4.

Παρόμοια εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ, με την Μπαντόσα να προηγείται 2-4 και τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 4-4, όμως η Ισπανίδα έκανε νέο μπρέικ αμέσως μετά. Η Ελληνίδα προσπάθησε να ανταποδώσει αμέσως, πίεσε πολύ την Μπαντόσα στο σερβίς της, όμως η Ισπανίδα κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τενίστριες αντιμετώπισαν η μία την άλλη σε επίπεδο WTA. Πλέον περιμένουμε τον κυριακάτικο (14/11) αγώνα της Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) με την Ίγκα Σβιόντεκ (Πολωνία), το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τη Σάκκαρη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα