Τένις: Με κορονοϊό και η Μπέντσιτς (pic)

Ο κορονοϊός... χτύπησε την πόρτα και της Μπελίντα Μπέντσιτς, καθώς η Ελβετίδα τενίστρια ανακοίνωσε η ίδια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε θετική στον ιό, έχοντας μπει ήδη σε απομόνωση.

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου τένις μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Αυτή τη φορά πρόκειται για γυναίκα και ο λόγος γίνεται για την Μπελίντα Μπέντσιτς, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (21/12) ότι βρέθηκε θετική στον ιό της πανδημίας.

Μάλιστα η 24χρονη Ελβετίδα πρωταθλήτρια και «χρυσή» Ολυμπιονίκης διευκρίνισε ότι κόλλησε τον Covid-19 μετά το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι, προσθέτοντας ότι έχει «σοβαρά συμπτώματα».

Να σημειωθεί ότι η Μπέντσιτς -που έχει εμβολιαστεί ενάντια στον κορονοϊό- και ο Ναδάλ είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά επίδειξης προ ημερών.

«Δυστυχώς, μολονότι είμαι πλήρως εμβολιασμένη, πρόσφατα βρέθηκα θετική στον Covid-19», ξεκίνησε τη σχετική αναφορά της η Μπέντσιτς στο twitter και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε απομόνωση και λαμβάνω όλα τα προληπτικά μέτρα για να το ξεπεράσω όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς έχω αρκετά σοβαρά συμπτώματα (πυρετός, πόνοι, ρίγη). Ενώ η χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική -καθώς ήμουν στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας μου για το Αυστραλιανό Όπεν-, θα πάω στην Αυστραλία μόλις μου επιτραπεί και αφού περάσει η περίοδος απομόνωσης».

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα της Μπελίντα Μπέντσιτς:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα