Australian Open: Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γρμματικοπούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας Έιζα Μοχάμαντ γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-2 σε 76 λεπτά μένοντας εκτός διοργάνωσης από τον 1ο προκριματικό γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε τη συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών, αντιμετώπισε προβλήματα στο service της ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 51% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (18/35), 18 winners, αλλά και 30 αβίαστα λάθη, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις 10 ευκαιρίες για break (0/10).

Αντίθετα η Μοχάμαντ, έφτασε σε 2 break στο 1ο set, τα οποία ήταν αρκετά για να το κατακτήσει, ενώ στο 2ο set αρκέστηκε σε ένα break στο 1o service-game της Ελληνίδας τενίστριας (2-0), η οποία πάντως είχε την ευκαιρία να το πάρει πίσω στο 7ο game, όπου και σπατάλησε 4 break-points.

Η Αμερικανίδα, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι πάνω στο φιλέ (15/21), κατάφερε να κρατήσει το service της μέχρι το τέλος σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο.

Η προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, την ημέρα όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες και το οποίο περιλαμβάνει την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

tennis24.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα