Τζόκοβιτς: Μετά το Australian Open κινδυνεύει να μην παίξει και στο Roland Garros!

Τα... βάσανα του Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πως δεν σταματούν στην απέλασή του από την Αυστραλία, καθώς το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και στο επόμενο Grand Slam του 2022, το Roland Garros!

Μετά την ακύρωση της βίζας του, την απόρριψη της έφεσής του και την οριστική απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP παραμένει ανεμβολίαστος, γεγονός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί και στο επερχόμενο Roland Garros, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αυτό συνέβη και στο Australian Open.

Βλέπετε, το πιστοποιητικό εμβολιασμού που ψηφίστηκε στη Γαλλία ισχύει και για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού. Η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, ξεκαθάρισε:

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε από το κοινοβούλιο. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή ξένους επαγγελματίες.

Το ίδιο θα ισχύει και για τις αθλητικές διοργανώσεις, χωρίς εξαιρέσεις. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί για να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».

Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είτε σε σχέση με κάποια εξαίρεση που μπορεί να δοθεί στον Τζόκοβιτς, είτε αν αυτός αποφασίσει να εμβολιαστεί, όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τενίστας δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Παρίσι. Θυμίζουμε ότι οι φετινοί αγώνες του Roland Garros ξεκινούν στις 22 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουνίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα