Τουρνουά Ακαπούλκο: Δύσκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Λάσλο Τζέρε αλλά κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη (200ή) σε δύο κλειστά σετ με 7-6(7), 7-6(4) και να πάρει το εισιτήριο για το 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης.

Το Νο3 του ταμπλό, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη αλλά πήρε τους κρίσιμους πόντους στο ματς, ολοκληρώνοντας τη δύσκολη νίκη του σε 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα, στο τελευταίο ματς της Τρίτης στο Ακαπούλκο.

Ο Στέφανος ανέτρεψε το προβάδισμα με 5-3 games του Τζέρε στο εναρκτήριο σετ ενώ έσωσε και δύο set points του Σέρβου, ένα στο 5-4 και ένα στο tie break (7-6). Τελικά, με τρεις συνεχόμενους πόντους στο breaker κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στα σετ.

Στο 2ο σετ, ο Τσιτσιπάς προηγούνταν από το ξεκίνημα με break (1-0), όμως δεν κατάφερε να σερβίρει στο 5-4 για τη νίκη, μπαίνοντας σε περιπέτειες. Χρειάστηκε ένα δυνατό ξεκίνημα στο tie break για να φτάσει στο 6-2 και τελικά να φτάσει στην αγχωτική νίκη με 7-4.

Στο 2ο γύρο του πολύ δυνατού τουρνουά στο Μεξικό, ο 22χρονος πρωταθλητής μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Γουλφ-Σονέγκο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα