Τένις: Υποβάλλεται σε επέμβαση ο Μεντβέντεφ- Δύο μήνες εκτός δράσης (pic)

Ο Ρώσος τενίστας Ντανίλ Μεντβέντεφ αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει και κήλη στη μέση του και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες και ενδεχομένως να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν!

«Τους τελευταίους μήνες αγωνιζόμουν με μια μικρή κήλη», έγραψε στα social media o 26χρονος Ρώσος, που αγωνίστηκε πρόσφατα στο τουρνουά του Μαϊάμι.

«Μαζί με την ομάδα μου αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση για να φτιάξω το πρόβλημα. Πιθανότατα θα μείνω εκτός για 1-2 μήνες και θα δουλέψω σκληρά για να είμαι πίσω στο court σύντομα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Αυτό σημαίνει ότι ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο θα χάσει σίγουρα το ξεκίνημα της χωμάτινης σεζόν, θα είναι δύσκολα παρών στο Masters της Μαδρίτης (1/5), ενώ είναι αμφίβολος για Ρώμη (9/5) και Roland Garros (22/5).

Ενδεχομένως, δηλαδή, να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος στο χώμα και να επιστρέψει το καλοκαίρι για να αγωνιστεί στο χορτάρι.

Έτσι κι αλλιώς πάντως το χώμα δεν είναι η επιφάνεια που τον βολεύει να παίζει και προφανώς αποφάσισε να απέχει από τα ματς αντιμετωπίζοντας παράλληλα δραστικά το πρόβλημα με την κήλη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα