Roland Garros: Τραυματίστηκε ο Ζβέρεφ, πέρασε στον τελικό ο Ναδάλ! (vid)

Στον τελικό του Roland Garros προκρίθηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ, καθώς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα στο δεύτερο σετ με το σκορ στο 7-6 (8), 6-6 υπέρ του Ισπανού.

Άδοξο φινάλε επεφύλασσε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Roland Garros ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός τενίστας γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ -ύστερα από 3 ώρες και 10 λεπτά αγώνα-, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει οριστικά το παιχνίδι, δίνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στον Ισπανό.

Με το σκορ στο 7-6 (8), 5-6 υπέρ του Ναδάλ, με τον Ισπανό να σερβίρει στο 40-30, ο Ζβέρεφ σε μια προσπάθειά του να επιστρέψει το μπαλάκι γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο κι έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος. Ο Γερμανός γίγαντας ξέσπασε σε κλάματα, αφού προφανώς κατάλαβε ότι ο τραυματισμός δεν θα του επέτρεπε να συνεχίσει το ματς.

Αμέσως έσπευσαν πάνω το ιατρικό τιμ και φυσικά ο ίδιος ο Ναδάλ, ο οποίος ήταν εύλογα ανήσυχος για τον Ζβέρεφ. Άλλωστε, σε κανέναν δεν αρέσει να κερδίζει έναν αγώνα με τέτοιο τρόπο. Ο Γερμανός αποσύρθηκε αρχικά με αναπηρικό καροτσάκι στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα επέστρεψε με πατερίτσες στο κορτ, χαιρετώντας διαιτητή και Ναδάλ και αποχωρώντας από το «Philippe Chatrier».

Ως αποτέλεσμα, ο Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 14ο τίτλο του στο γαλλικό Όπεν. Ο αντίπαλός του θα κριθεί στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας ανάμεσα στον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς και τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα