Libema Open: Κάζο του Μεντβέντεφ στην Ολλανδία, έχασε στον τελικό από τον Φαν Ραϊτχόφεν!

Νέο... στραπάτσο υπέστη ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, αυτή τη φορά στο Libema Open της Ολλανδίας, όπου συνετρίβη με 6-4, 6-1 στον τελικό από τον άσημο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, που είναι Νο205 στην παγκόσμια κατάταξη!

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό του στο Roland Garros σε straight sets από τον Μάριν Τσίλιτς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ υπέστη ακόμα μεγαλύτερο κάζο στο ολλανδικό τουρνουά Libema Open, αυτή τη φορά με... θύτη το Νο205 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP!

Ο λόγος για τον 25χρονο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, ο οποίος ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη πορεία στο τουρνουά της Ολλανδίας και κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του στο Tour!

Ο Ολλανδός τενίστας συνέτριψε με 6-4, 6-1 τον Ρώσο μέσα σε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά αγώνα (!), για να γίνει έτσι ο αθλητής με τη χαμηλότερη θέση στην κατάταξη που κατακτά τίτλο μέσα στο 2022.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρά την ντροπιαστική ήττα, αύριο Δευτέρα (13/6) ο Μεντβέντεφ θα ανέβει εκ νέου στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εξαιτίας της κακής πορείας του Σέρβου στο πρόσφατο Roland Garros...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα