Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Κύργιος, 3-2 τον Νακασίμα! - Πέρασαν και οι Γκαρίν, Φριτζ

Ο Νικ Κύργιος νίκησε 3-2 σετ τον Μπράντον Νακασίμα και πέρασε στα προημιτελικά του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2014! Στους «8» και οι Τέιλορ Φριτζ, Κριστιάν Γκαρίν

Έστω και αν αυτή τη φορά έφτασε στα όριά του απέναντι στον ανερχόμενο και ιδιαίτερα σκληροτράχηλο Μπράντον Νακασίμα, ο Νικ Κύργιος πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2014!

Ο Ελληνοαυστραλός είχε ξανά σε μεγάλη μέρα το σερβίς του, πετυχαίνοντας συνολικά 35 άσους στο παιχνίδι (έναντι μόλις 10 του Αμερικανού), ενώ είχε και ποσοστό 73% επιτυχημένων πρώτων σερβίς.

Έστω και έτσι, ο Κύργιος... ίδρωσε για να κάμψει την αντίσταση του 20χρονου Νακασίμα, φτάνοντας ωστόσο στην τελική επικράτηση με 4-6, 6-4, 7-6, 3-6, 6-2 σε ένα ματς με συνολική διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά.

Νωρίτερα οι Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή) και Άλεξ Ντε Μινόρ (Αυστραλία) προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στους θεατές, με τον πρώτο να κερδίζει ύστερα από συγκλονιστική ανατροπή με 2-6, 5-7, 7-6, 6-4, 7-6.

Πολύ πιο εύκολη ήταν η πρόκριση στους «8» για τον Τέιλορ Φριτζ, καθώς ο Αμερικανός δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον τρίτο Αυστραλό της... παρέας, τον Τζέισον Κούμπλερ, τον οποίο συνέτριψε με 6-3, 6-1, 6-4.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα