Σάκκαρη - Στίβενς 2-1: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Τορόντο

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 2-1 σετ την Σλόαν Στίβενς και πέρασε στη φάση των «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Τορόντο

Αγχωτική ήταν η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Τορόντο καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Σλόαν Στίβενς με 6-2, 4-6, 6-2.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ήταν εκθαμβωτική αφού σημείωσε τέσσερις άσους δίνοντας μόλις τρεις πόντους στην αντίπαλό της. Στο δεύτερο σετ όμως η απόδοσή της έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στα γκέιμ. Κατάφερε να μειώσει με break (5-3), αλλά στο τέλος δεν είχε το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ισοφάριση στα σετ.

Έτσι το ματς κρίθηκε στο τρίτο σετ, εκεί όπου η Μαρία είχε καλό ποσοστό στο σερβίς. Με άσο μπόρεσε να κάνει το 3-2 και στη συνέχεια έκανε το break τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Η αναμέτρηση διήρκησε δύο ώρες και εννέα λεπτά με τη Σάκκαρη να επιστρέφει στις επιτυχίες έπειτα από τον άδοξο αποκλεισμό της από το τουρνουά του Σαν Χοσέ. Πλέον θα επιστρέψει στο κορτ την Πέμπτη (11/8) για να αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Πλίσκοβα - Ανισίμοβα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα