Davis Cup: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 3-1 επί της Τυνησίας στέλνοντας την Ελλάδα στα πλέι οφ!

Η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Μανσουρί με 2-0 σετ (6-2, 6-4) ήταν η τρίτη Ελληνική επί των Τυνήσιων, στην Τύνιδα, κι έστειλε την Εθνική ομάδα στα πλέι οφς ανόδου για την 1η Κατηγορία του Davis Cup

Τρίτωσε το ...καλό για τα Ελληνικά χρώματα στην Τύνιδα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Τυνήσιο Σκαντέρ Μανσουρί με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και έστειλε την Ελλάδα στα playoffs ανόδου του Davis Cup, αφού ήταν ηΕλληνική επί των Αφρικανών.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στην Τύνιδα κι έστειλε την εθνική ομάδα της χώρας μας, στα πλέι-οφ ανόδου του World Group I.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της Τυνησίας στο διπλό 2-1 σετ με ανατροπή (6-7, 7-6, 6-3 σε 3 ώρες και 11 λεπτά) «έκλεισε» τη σειρά με μια εμφατική εμφάνιση και νίκη επί του Νο254 τενίστα του κόσμου.

Μετά από μόλις 61 λεπτά αγώνα, ο Τσιτσιπάς επικράτησε του κορυφαίου Τυνήσιου αυτή τη στιγμή, με 6-2, 6-4 και έκανε το 1-3.

Με αυτή τη νίκη, έδωσε την πρόκριση στη χώρα μας στα πλέι-οφ ανόδου του World Group I, όπου περιμένει να μάθει τις πιθανές αντιπάλους της, για να διεκδικήσει μια θέση στην 2η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup, του χρόνου.

Ο Τσιτσιπάς σε ατομικό επίπεδο, δεν έχασε σετ όλο το διήμερο, αγωνιζόμενος στα δυο ματς μονού, (το πρώτο με τον Αζίζ Ντουγκάζ), ενώ την τρίτη πέτυχε ο Μιχάλης Περβολαράκης, την Παρασκευή (16/9), κόντρα στον κατά 137 θέσεις καλύτερο στην παγκόσμια κατάταξη, Μανσουρί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα