Άνετα στους «16» του Paris Masters ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» τον Νταν Έβανς 2-0 (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στους «16» του Paris Masters.

Χωρίς να… δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 σετ του Νταν Έβανς και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης,

Συνέχισε, μάλιστα, και τις πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, καθώς έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς απώλεια σετ!

Ενδέχεται τώρα να πέσει ξανά πάνω σε Βρετανό, αφού περιμένει στον τρίτο γύρο τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Καμ Νόρι και τον Κορεντέν Μουτέ.

Αυτή ήταν η 58η νίκη του για τη φετινή σεζόν και παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας, μπροστά από τους Κάρλος Αλκαράθ (55) και Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ (Νο.52).

Mε την αφαίρεση των βαθμών από τα περσινά Paris Masters και ATP Finals, ο Τσιτσιπάς είναι αυτή τη στιγμή στο Νο.3 του live ranking και φαίνεται να έχει καλές πιθανότητες να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Top 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να πάει, πάντως, μακριά στο Μπερσί, ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκλείσει στον δρόμο του τους Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, τους οποίους έχει στη δική του πλευρά του ταμπλό!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα