WTA Finals: Έμεινε όνειρο ο τελικός για τη Σάκκαρη, ηττήθηκε από τη Γκαρσία

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό των WTA Finals απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, με τη Γαλλίδα να επικρατεί 6-3, 6-2. Δεύτερη σερί σεζόν που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φτάνει μέχρι τα ημιτελικά.

Σε κακό δαίμονα της Μαρίας Σάκκαρη έχει εξελιχθεί η Καρολίν Γκαρσία, όπως αποδείχθηκε και στον ημιτελικό των WTA Finals που διεξήχθη αργά το βράδυ της Κυριακής (6/11).

Η Γαλλίδα παρουσιάστηκε ξεκάθαρα ανώτερη από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση με 6-3, 6-2 και παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναμετρώνται οι δύο αθλήτριες, με την Γκαρσία να προηγείται πλέον με 3-0 νίκες, καθώς είχε κερδίσει τόσο τον περασμένο Αύγουστο στο Cincinnati Open, όσο και το 2017 στο τουρνουά της Wuhan.

Έτσι η πορεία της Σάκκαρη περιορίστηκε μέχρι τα ημιτελικά των WTA Finals, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην περσινή διοργάνωση.

Αυτή, πάντως, ήταν η 15η παρουσία της Ελληνίδας σε ημιτελικό διεθνούς τουρνουά τις τελευταίες δύο σεζόν, επίτευγμα που μοιράζεται μόνο με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο επί του παρόντος, την Ίγκα Σβιόντεκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα