Σάκκαρη: Διαδικαστική πρόκριση, στα προημιτελικά της Ντόχα, επί της Αλεξαντρόβα (2-0 σετ)!

Η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε την ανωτερότητα της επί της Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και νικώντας την με 2-0 σετ (6-3, 6-2) προκρίθηκε στην 8αδα του τουρνουά της Ντόχα

Με... φόρα από την πρώτη της νίκη επί τενίστριας που βρίσκεται στην πρώτη 25αδα (σ. Ζενγκ στον 1ο γύρο του τουρνουά της Ντόχα) η Μαρία Σάκκαρη, πραγματοποιώντας άκρως πειστική εμφάνιση, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην, Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξαντρόβα την οποία κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) περνώντας, σχεδόν... διαδικαστικά στην 8αδα της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα του Κατάρ, για 3η σερί χρονιά!

Η 27χρονη Ελληνίδα (Νο7), ήταν πολύ καλύτερη από την πρεμιέρα της κόντρα στην Κινέζα (όπου χρειάστηκε 3 σετ), αναγκάζοντας τη 18η τενίστρια παγκοσμίως -που την Τρίτη είχε νικήσει εύκολα την, Τσέχα, Καρολίνα Πλίσκοβα (6-1, 6-2) - να προσπαθεί μάταια ν' ακολουθήσει το ρυθμό της.

Χρειάστηκε μόλις 81 λεπτά για να την αποκλείσει τ περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Νο3 του ταμπλό, Καρολίν Γκαρσία, με την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα (Νο123), για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα