Δάκρυσε η Σάκκαρη: «Πως να αισθάνομαι; Έχασα στην πρεμιέρα των δύο πιο πρόσφατων grand slam...»

Ξέσπασε η, δακρυσμένη, Μαρία Σάκκαρη κατά την συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της στον πρώτο γύρο του Wimbledon από την Ουκρανή Κόστιουκ όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι «δύσκολο να το διαχειριστώ...»

δάκρυα στα μάτια και σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα – αποκλεισμό, με ανατροπή (0-6, 7-5, 6-2), από την (21χρονη Ουκρανή, Νο38), Μάρτα Κόστιουκ, στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Η 8η τενίστρια, στην παγκόσμια κατάταξη, ξέσπασε, ερωτηθείσα πως ...αισθάνεται, ενθυμούμενη και την ανάλογη αποτυχία της στο Rolland Garros:

«Υπέροχα. Πώς να αισθάνομαι; Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι; Έχασα τις δύο τελευταίες πρεμιέρες μου σε γκραν σλαμ, τι θέλετε να αισθάνομαι; Δε νομίζω ότι είναι η σωστή ερώτηση όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει...»

Ακολούθως η κορυφαία τενίστρια στα ελληνικά χρονικά, γενίκευσε τον προβληματισμό της:

«Τις δύο τελευταίες χρονιές δυσκολεύομαι πολύ στα γκραν σλαμ. Mετά τον ημιτελικό στο αμερικάνικο όπεν δεν είχα καλά αποτελέσματα. Ίσως να βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου, ίσως επειδή θέλω να τελειώσω ξανά στην κορυφαία οκτάδα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ... Είναι αβέβαιες (οι προσδοκίες), χάνεις την ευκαιρία να πάρεις πόντους, παρότι υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα τουρνουά. Ακόμα και μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο στόχος είναι να τελειώσω τη σεζόν στις κορυφαίες 8, αλλά μετά τα δύο τελευταία σλαμς φαίνεται μακρινό...".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα