Τελικό κι η Σάκκαρη στην Ουάσινγκτον!

H Μαρία Σάκκαρη με 6-3, 4-6, 6-2 νίκησε την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Citi Open στην Oυάσινγκτον

Με... κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα παιχνίδια της μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον κι επικράτησε της Αμερικανίδας Τζέσικα Πεγκούλα με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-2) παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό!

H Ελληνίδα τενίστρια στο τρίτο game «έσπασε» το service της αντιπάλου της, το οποίο υπερασπίστηκε, κάνοντας άμεσα το 3-1.

Από τη μεριά της η Πεγκούλα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Με το σκορ στο 5-3 υπέρ της Σάκκαρη, η Αμερικανίδα δέχθηκε ακόμη ένα break χάνοντας έτσι το πρώτο set με 6-3.

Στο δεύτερο set,, τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά για την Μαρία. Η 28χρονη μόλις στο 4ο game έκανε break, ωστόσο η Πεγκούλα το… έσβησε στο 7ο game (4-3).

Από εκεί και πέρα η Αμερικανίδα πραγματοποίησε 3-0 σερί και ισοφάρισε στα set με 6-4.

To ματς οδηγήθηκε σε τρίτο και τελευταίο set. Οι δύο τενίστριες δεν πήραν πολλά ρίσκα, αρχικά, κρατώντας τα services τους. Με το σκορ στο 2-2, η Ελληνίδα πραγματοποίησε σερί 3-0 κάνοντας ένα break στο 6ο game.

Πλέον περίμενει να μάθει την αντίπαλο της στον τελικό που θα προκύψει από τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Γκοφ και την Σαμσόνοβα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα