Μόντρεαλ: Επιστροφή με νίκη για Βοζνιάκι (vid)

Μετά από 1293 ημέρες η Καρολίνα Βοζνιάκι αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο παιχνίδι της WTA με την Δανή και πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί της Αυστραλής και Νο115 του κόσμου Κίμπερλι Μπίρελ με 6-2, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του National Bank Open.

Το service της Βοζνιάκι μπορεί να μην λειτούργησε καλά τελειώνοντας το παιχνίδι με 59% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, ωστόσο η Δανή κατάφερε να σβήσει τα 6/8 break-points της αντιπάλου της, ενώ από την πλευρά της η ίδια εκμεταλλεύτηκε τις μισές ευκαιρίες που είχε για break (6/12).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να βρίσκουν από 2 break με την Βοζνιάκι να έχει κρατήσει μια φορά το service της (3-2), ενώ στη συνέχεια με 3 σερί games και 2 ακόμα break έκλεισε το 1ο set με 6-2.

Στο 2ο set η Δανή “χτύπησε’ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 φτάνοντας στην 1η νίκη της μετά από 3 χρόνια απουσίας από το Tour και παίρνοντας την πρόκριση για τις “32” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Μαρκέτα Βοντρούσοβα είτε την Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ.

tennis24.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα