Τσιτσιπάς: Έμαθε το ζευγάρι που βγάζει τον αντίπαλο του στην Αμβέρσα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το... μονοπάτι του στο τουρνουά της Αμβέρσας όπου είναι το No1 του ταμπλό.

Επί ευρωπαϊκού εδάφους και πιο συγκεκριμένα, βελγικού, βρίσκεται ήδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού η ασιατική περιοδεία του έληξε άνευ πολλών επαίνων.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά συνεχίζει την πορεία του στο τουρ μ' επόμενη «στάση» την Aμβέρσα, αφού θα αγωνιστεί στo 250άρι τουρνουά της πόλης, που ξεκινά τη Δευτέρα (16/10) και ολοκληρώνεται στις 22 τρέχοντος.

O «Στεφ», που είναι επικεφαλής του ταμπλό στη διοργάνωση του μεγάλου βελγικού λιμανιού, έμαθε το… μονοπάτι του σ’ αυτήν.

Καταρχάς πέρασε άνευ αγώνα στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντομινίκ Στρίκερ (Ελβετία) και Μπότιτς φαν ντε Ζάντσουλπ (Ολλανδία) την Πέμπτη (19/10).

Στα προημιτελικά, εφόσον προκριθεί, πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Ντομινίκ Τιμ και Γιάνικ Χάφμαν, ενώ αν φτάσει στα ημιτελικά υπάρχει πιθανή αναμέτρηση με τον Γάλλο, Αρτούρ Φιλς.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό, είναι ο Γερμανός Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο 2 της διοργάνωσης) και οι Ρισάρ Γκασκέ και Ρομπέρτο Καρμάγιες Μπαένα. Με τους προαναφερθέντες μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος μόνο στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδελφό του Πέτρο θα πάρουν μέρος και στο διπλό με πρώτους αντιπάλους τους Μιγκέλ Ρέγιες - Βαρέλα (Μεξικό) και Νταβίντ Eρνάντεθ (Ισπανία).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα