Στην οκτάδα του τουρνουά της Βιέννη, με... ιδρώτα, ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύθηκε απέναντι στον Τσέχο Tόμας Μάχατς (Νο74) αλλά επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Βιεννέζικου τουρνουά!

Έστω και κάνοντας τα εύκολα δυσκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) επικράτησε 2-1 (6-3, 4-6, 7-5) σετ του Τσέχου Τόμας Μάχατς (Νο74) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά θ' αντιμετωπίσει εκεί τον Μπόρνα Γκόγιο, που επιβλήθηκε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Τόμι Πολ νωρίτερα την Πέμπτη (26/10).

Ο «Στε» μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, έκανε break και προηγήθηκε 3-0 διαχειριζόμενος το ματς και φτάνοντας στο 6-3

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με τους δύο τενίστες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα μέχρι το 4-4. Ο Μάχατς όμως ήταν πιο σταθερός κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Έλληνα τενίστα στο service του, κατακτώντας δύο σερί γκέιμς.

Με ηθικό ο Μάχατς έκανε γρήγορο break στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 4-1. Ο Τσιτσιπάς έφερε στα ίσια το σετ με break και τρια σερί κερδισμένα γκέιμς κάνοντας το 4-4.

Στο 11ο γκέιμ ο έβδομος τενίστας στον κόσμο έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του και για πρώτη φορά στο 3ο σετ προηγήθηκε για να περάσει στον 3ο γύρο κρατώντας το σερβίς του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα