Paris Masters: Εύκολα ο Τζόκοβιτς, δύσκολα ο Ζβέρεφ, σε ελεύθερη πτώση ο Ρουντ (vids)

Με νίκες προχώρησαν οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Σάσα Ζβέρεφ, Χούμπερτ Χούρκατς και Άλεξ Ντε Μινόρ στο Paris Masters. Ήττα έκπληξη για Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ.

Σαν να μην έλειψε μια μέρα από το tour ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι στο Μasters του Παρισιού στην επιστροφή του στη δράση, το έκανε να φαίνεται εύκολο απέναντι στον Τόμας Ετσεβερί. Ο Σέρβος επικράτησε με 6-3, 6-2 του Αργεντινού και πέρασε άνετα στους «32» στο 1000άρι τουρνουά.

Εξίσου εύκολα προκρίθηκε και ο Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος με όπλο το βαρύ σερβίς του (είχε 19 άσους) κέρδισε με ακριβώς το ίδιο σκορ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Πολύ πιο δύσκολη η αποστολή των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Άλεξ Ντε Μινόρ, οι οποίοι νίκησαν οριακά τους Ουγκό Ουμπέρ (6-4, 6-7, 7-6) και Ντούσαν Λάγιοβιτς (4-6, 6-4, 6-4) αντίστοιχα.

Στις εκπλήξεις της ημέρας αναμφίβολα κατατάσσονται οι αποκλεισμοί των Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ. Τουλάχιστον ο Αμερικανός είχε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς κόντρα στον Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ για να «πέσει» με 6-4, 2-6, 6-3, αντίθετα ο Νορβηγός συνεχίζει την... ελεύθερη πτώση του, χάνοντας σε straight sets (7-5, 6-4) από τον Φρανσίσκο Τσερούντολο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα