«Στοπ» του Ντιμιτρόφ στον Τσιτσιπά, τον άφησε εκτός τελικού στο Παρισινό Masters...

O Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ νίκησε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6) τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Παρισινού Μasters 1000 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης

Eκτός τελικού στο Παρισινό Μasters 1000 έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης, μετά από 2,5 ώρες, από τον Γκιγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Boύλγαρος (No17) επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6) και με τη 2η επικράτηση του σε 8 αγώνες επί του Έλληνα έγινε φιναλίστ στην Γαλλική πρωτεύουσα περιμένοντας τον νικητή της αναμέτρησης Τζόκοβιτς - Ρούμπλεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη που είχε συνολικά στο ματς (39) και το χαμένο πρώτο σετ, ενώ ο Βούλγαρος σέρβιρε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι έφτασε στο 3-0 στο πρώτο σετ αφού έκανε με το ...καλησπέρα μπρέικ και διαδικαστικά έφτασε στο 6-3

Στο δεύτερο σετ ο «Στεφ» βρήκε τον τρόπο ακόμα και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να κρατήσει το σερβίς του.

Έτσι κρίθηκεστο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός και χάνοντας μόλις έναν πόντο έκλεισε το σετ με 7-6 (1) στέλνοντας το ματς στο τρίτο σετ.

Το οποίο ήταν ...κόπια του 2ου οδηγούμενο στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως ο Nτιμιτρόφ κέρδισε το πρώτο του τάι μπρέικ επί του Τσιτσιπά (στην 6η του προσπάθεια) αφού προηγήθηκε με 5-0, πριν φτάσει στο 7-3.

Έτσι προκρίθηκε στον πρώτο τελικό 1000αριου τουρνουά μετά το 2017...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα