Ξεκίνημα με ήττα από τον Σίνερ για τον «λαβωμένο» Tσιτσιπά στα ΑΤΡ Finals (highlights)

O Στέφανος Τσιτσιπάς, που προερχόταν από προβληματική προετοιμασία λόγω ενοχλήσεων ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στην πρεμιέρα του στο ΑΤΡ Finals του Τορίνου.

Με ήττα συνδυάστηκε η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο6) στο ATP Finals, του Τορίνου, με αντίπαλο τον Γιανίκ Σίνερ (Νο4).

Ο «Στεφ» που προερχόταν από δύο ημέρες που δεν κατάφερε να βγάλει όλη του την προπόνηση έχασε, στον πρώτο του αγώνα (στην 5η του διαδοχική συμμετοχή στον θεσμό), με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον οικοδεσπότη (καθότι Ιταλός) τενίστα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά (νικητής του 2019 στο ΑΤΡ Finals) ήταν ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα του αλλά ο Σίνερ στο 5ο game του 1ου σετ έκανε μπρέικ και κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 1-0.

Ο Τσιτσιπάς υπέστη μπρέικ και στο ξεκίνημα του επόμενου σετ και αφού δεν κατάφερε να απάντησει με δικό του έχασε με το ίδιο σκορ και το 2ο σετ.

Αυτός ήταν ο όγδοος αγώνας ανάμεσα στους δύο αθλητές με τον Τσιτσιπά να μετρά πλέον πέντε νίκες και τρεις ήττες από τον αντίπαλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα