ATP Finals: Ο Σίνερ κέρδισε και τον Μεντβέντεφ και πέρασε στον τελικό! (highlights)

Ο Γιάνικ Σίνερ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό των φετινών ATP Finals!

Ασταμάτητος είναι ο Γιάνικ Σίνερ στους φετινούς ATP Finals, καθώς έκανε το «τρία στα τρία» νικώντας και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον σαββατιάτικο (18/11) ημιτελικό του Τορίνο, όντας έτσι ο μοναδικός τενίστας που έχει κερδίσει όλους τους αγώνες του στο τουρνουά!

Ο νεαρός Ιταλός έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της χώρας του που καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά, επικρατώντας του Ρώσου αντιπάλου του με 6-3, 6-7 (4), 6-1.

Ο Σίνερ είχε καλύτερα ποσοστά κερδισμένων πόντων τόσο στο πρώτο (83% έναντι 79%) όσο και στο δεύτερο σερβίς του (50% έναντι 40%) απέναντι στον Μεντβέντεφ, ενώ παράλληλα είχε 3/7 πόντους για μπρέικ έναντι 0/2 του Ρώσου.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Σίνερ επί του Μεντβέντεφ, με τον Ιταλό να βελτιώνει πλέον το ρεκόρ του απέναντι στον Ρώσο σε 3-6, δεδομένου ότι ο αντίπαλός του είχε κερδίσει τις έξι πρώτες αναμετρήσεις τους.

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (19/11) ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ, οι οποίοι συγκρούονται στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου που ξεκινά στις 22.00.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα