Miami Open: Ήττα της Σάκκαρη από την Ριμπάκινα (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Έλενα Ριμπάκινα και έτσι αποχαιρέτησε το Miami Open.

Έπειτα από δύο ώρες και 50 λεπτά η Έλενα Ριμπάκινα έκαμψε την αντίσταση της Μαρίας Σάκκαρη με 7-5, 6-7(4), 6-4 και πέρασε στα ημιτελικά του Miami Open.

Η Ριμπάκινα χρειάστηκε συνολικά 5 match-points για να κάμψει την αντίσταση της Σάκκαρη, η οποία έσβησε τα 2 από αυτά στο 2ο σετ (στο οποίο η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2), οδηγώντας τον προημιτελικό στο decider-set. Ουσιαστικά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το break της Ριμπάκινα στο 7ο γκέιμ του 3ου σετ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η Ριμπάκινα τελείωσε το ματς με 10 άσους (5 διπλά λάθη), κέρδισε το 77% των πόντων πίσω από το πρώτο service (48/62) και 50% στο δεύτερο (21/42), σημείωσε 3 winners περισσότερους από την Σάκκαρη (35-32), αλλά και 2 αβίαστα λάθη λιγότερα (52-54), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις συνολικά 16 ευκαιρίες για break.

Η Καζάκα τενίστρια μετά τη νίκη επί της Σάκκαρη θα λάβει μέρος στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Βικτόρια Αζαρένκα που με τη σειρά της απέκλεισε την Γιουλία Πουτίντσεβα με 7-6(4), 1-6, 6-3.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα