Τζόκοβιτς: Τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Ιβανίσεβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γκόραν Ιβανίσεβιτς. 

Έπειτα από μία πετυχημένη πορεία στο παγκόσμιο τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Σέρβος πρωταθλητής και κάτοχος 24 Grand Slam γνωστοποίησε την είδηση, μέσω των social media τονίζοντας παράλληλα πως η απόφαση πάρθηκε από κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νόλε: «Θυμάμαι ξεκάθαρα τη στιγμή που προσκάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου», ανέφερε ο Τζόκοβιτς στην ανάρτησή του. «Ήταν το 2018 (σ.σ. ξεκίνησαν μαζί το 2019) κι εγώ και ο Μάριαν θέλαμε να καινοτομήσουμε και να φέρουμε μαγεία σερβίς στο ντουέτο μας.

Πράγματι, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά γέλια, διασκέδαση, year-end No.1 στα ranking, επιτεύγματα-ρεκόρ, καθώς και 12 ακόμα Grand Slams (και μερικούς τελικούς) από τότε.

Ανέφερα και το δράμα; Οι φαν μου θα ξέρουν... Ο Γκόραν κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από μερικές μέρες. Η χημεία μας στο court είχε σκαμπεναβάσματα, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα σταθερή.

Η αλήθεια είναι πως είμαι περήφανος (δεν είμαι σίγουρος αν και αυτός είναι) που εκτός του ότι κερδίσαμε μαζί τουρνουά, είχαμε σε εξέλιξη για πολλά χρόνια και μια μάχη στο Parchisi. Και αυτό το τουρνουά δεν σταματάει ποτέ για εμάς. Ευχαριστώ για όλα, φίλε μου. Σε αγαπώ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα