Τσιτσιπάς: «Απίστευτο που έχω κερδίσει τρεις τίτλους εδώ»

Πανευτυχής ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά του Μόντε Κάρλε.

Ευτυχισμένος και συγκινημένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά του Μόντε Κάρλε. Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις σε δηλώσεις του μετά την επιτυχία του κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ, τόνισε:

«Κάσπερ, θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου άσχημα να βρίσκεσαι εδώ, έχοντας ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια από τα Futures. Το σκεφτόμουν αυτό. Συγχαρητήρια σε σένα και στην ομάδα σου. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, ο Κάσπερ και εγώ γνωριζόμαστε από παλιά. Είμαστε ίδια ηλικία και ίδια κατηγορία. Έχουμε παίξει μαζί στα μικρότερα γήπεδα και καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ και να παίζουμε για εσάς, να παίζουμε για εκπληκτικά κοινά. Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτό.

Χρόνια πριν, αν μου λέγατε ότι θα έχω τρεις τίτλους εδώ, δεν θα σας πίστευα. Είναι απίστευτο. Η υποστήριξη που πήρα εδώ τα τελευταία χρόνια σχεδόν από όλους. Όλη η εβδομάδα ήταν θαυμάσια. Είμαι χαρούμενος που έχω μια τόσο υποστηρικτική ομάδα στο πλευρό μου. Θα είμαστε δυνατοί για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και που μου είστε πιστοί. Είναι αυτό στο οποίο δίνω τη μεγαλύτερη αξία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα