Κουκούσκιν ο πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Το εμπόδιο του 31χρονου τενίστα από το Καζακστάν θα πρέπει να ξεπεράσει ο Έλληνας πρωταθλητής για να προκριθεί στον τρίτο γύρο του «Monte Carlo Masters».

Ο 31χρονος Μιχαΐλ Κουκούσκιν (Νο 42 στην παγκόσμια κατάταξη) από το Καζακστάν θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 8 στον κόσμο) την Τετάρτη (17/4) στον δεύτερο γύρο του «Monte Carlo Masters».

O Kουκούσκιν απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί με 6-3, 6-4 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της χωμάτινης σεζόν.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί συνολικά τρεις φορές. Η πρώτη συνάντησή τους είχε γίνει στο Ντουμπάι, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 2-1 σετ (6-2, 6-7, 6-3), ενώ φέτος κοντραρίστηκαν στον τελικό της Μασσαλίας, όπου ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά με 2-0 (7-5, 7-6) για να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο του στο ATP.

Η τρίτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στα προκριματικά του «Masters» της Ρώμης πέρσι, με τον Έλληνα να επιτυγχάνει το απόλυτο, παίρνοντας ξανά τη νίκη με 2-1 (5-7, 6-3, 7-6).

Υπενθυμίζεται ότι αυτός θα είναι ο πρώτος φετινός αγώνας για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο χώμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα