Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς 6-3, 6-4: Λύγισε ο Στέφανος (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-3, 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά Μάστερς της Μαδρίτης...

Η κούραση από τον χτεσινοβραδινό μαραθώνιο αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά, οι λίγες ώρες που είχε στη διάθεσή του για να αναλάβει και ο σιδερένιος αντίπαλος έφεραν την ήττα 2-0(6-3, 6-4) για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος ο οποίος προερχόταν από δυο εβδομάδες γεμάτες από τένις καθώς είχε παίξει (και είχε κατακτήσει) το τουρνουά στο Εστορίλ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τζόκοβιτς έκανε δυο μπρέικ στον αγώνα και πήρε ισάριθμα σετ. Έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά στο πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ και στο 9ο γκέιμ του δεύτερου. Ο Στέφανος δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο σερβίς του Σέρβου (0 μπρέικ πόιντ).

Ο αγώνας είχε διάρκεια 1 ώρα και 32 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς δεν ήταν ο Τσιτσιπάς που είδαμε κόντρα στον Ναδάλ. Του έλειπε ενέργεια και συγκέντρωση. Ο Τζόκοβιτς έπαιξε πολύ καλά στους κρίσιμους πόντους και δεν άφησε τον 20χρονο αντίπαλό του να τον απειλήσει (6-3, 6-4).

Aπό τη συμμετοχή του στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς πήρε 600 βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να ανέβει αύριο (13/5) στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Πήρε επίσης 608.00 ευρώ που ήταν χρηματικό έπαθλο για τον φιναλίστ του τουρνουά.

Δείτε το φινάλε του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα