Ρολάν Γκαρός 2019: Τζόκοβιτς και Τιμ «αέρας» στα ημιτελικά

Ο Σέρβος και ο Αυστριακός ξεπέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία τα εμπόδια των Σάσα Ζβέρεφ και Κάρεν Χατσάνοφ αντίστοιχα και θα συναντηθούν στον ημιτελικό του γαλλικού Όπεν.

Μέρα των φαβορί ήταν η σημερινή (6/6) στο Ρολάν Γκαρός, καθώς οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ ξεπέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία τα εμπόδια των Σάσα Ζβέρεφ και Κάρεν Χατσάνοφ αντίστοιχα, δίνοντας ραντεβού στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του φημισμένου γαλλικού Όπεν.

Ο Τζόκοβιτς έδειξε εξαρχής ποιος είναι το «αφεντικό» απέναντι στον Ζβέρεφ, επικρατώντας σε straight sets του Γερμανού (7-5, 6-2, 6-2) και «τσεκάροντας» το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ακόμα πιο εύκολο αποδείχθηκε το έργο του Τιμ, ο οποίος απώλεσε μόλις 8 γκέιμ απέναντι στον Χατσάνοφ. Ο Ρώσος δεν θύμισε σε τίποτα τον άνθρωπο που πριν από μερικές μέρες απέκλειε τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, γνωρίζοντας την ήττα από τον φορμαρισμένο Αυστριακό με 3-0 (6-2, 6-4, 6-2).

Θυμίζουμε ότι στον έτερο ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός θα αναμετρηθούν οι δύο από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, ο ρέκορντμαν κατακτήσεων του γαλλικού τουρνουά Ραφαέλ Ναδάλ και ο «βασιλιάς» του αθλήματος Ρότζερ Φέντερερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα