Βατός αντίπαλος για Τσιτσιπά, στα... βαθιά η Σάκκαρη στο Queen's

Πολύ δύσκολη η αποστολή της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά Queen's, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο1 στον κόσμο, τη Ναόμι Οσάκα. Απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Κατευθείαν στα... βαθιά θα πέσει η Μαρία Σάκκαρη στο Queen's Club Championships την προσεχή Δευτέρα (17/6), καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο Ναόμι Οσάκα από τον 1ο κιόλας γύρο!

Σαφώς πιο βατή η αποστολή του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών θα βρει στον δρόμο του τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ, No 30 στην κατάταξη του ΑΤΡ αυτή τη στιγμή.

Η προσπάθεια των δύο κορυφαίων αθλητών του τένις θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου (Δευτέρα), με τα δύο τουρνουά να αποτελούν την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Wimbledon (1/7-14/7).

Με τη Γιαπωνέζα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κοντραριστεί δύο φορές στο παρελθόν, με τις αθλήτριες να μετρούν από μία νίκη η καθεμία. Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με μια εκ των Γιούλια Πουτίντσεβα, Χάριετ Νταρτ.

Στη διοργάνωση θα εμφανιστεί και η θριαμβεύτρια του Roland Garros, Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 2 του ταμπλό πίσω από την Οσάκα), ενώ ξεχωρίζουν ακόμη οι παρουσίες των Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτολίνα, Αρίνα Σαμπαλένκα, Βίνους Γουίλιαμς και Τζοάνα Κόντα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα