Paris Masters: Ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Τσιτσιπά σε 58 λεπτά! (highlights)

Ο Σέρβος έπαιξε τένις από άλλο... πλανήτη, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο στον Έλληνα άσο για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Ένα από τα καλύτερα και πιο επιβλητικά παιχνίδια των τελευταίων μηνών πραγματοποίησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά για το Masters του Παρισιού, αποκλείοντας τον Έλληνα άσο με 6-1, 6-2!

Έτσι το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας τέλειωσε για τον Στέφανο, ο οποίος παρασύρθηκε από νωρίς από το... διαστημικό παιχνίδι του Σέρβου, βγήκε νωρίς εκτός αγώνα και δεν βρήκε ποτέ απαντήσεις στα χτυπήματα του «Νόλε», πραγματοποιώντας παράλληλα πολλά αβίαστα λάθη.

Ο Σέρβος δεν έδωσε ποτέ την ευκαιρία στον Στέφανο να του κάνει μπρέικ, αντιθέτως αυτός πήρε τους 4 από τους 9 πόντους που είχε προκειμένου να «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να νικήσει, ενδεικτικό της κυριαρχίας του στο ματς...

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Paris Masters θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-2, 7-5 του Κριστιάν Γκαρίν. Το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού θα προκύψει από τα ματς Μονφίς-Σαποβάλοφ και Τσόνγκα-Ναδάλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα