St. Petersburg Ladies Trophy: Εύκολα στα προημιτελικά η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη άφησε εκτός του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη την Αλίζ Κορνέ, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-2 και 6-4) και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέσιτς που είναι νούμερο 5 στον κόσμο.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο «St. Petersburg Ladies Trophy», που φιλοξενείται στην Αγία Πετρούπολη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε της Γαλλίδας, Αλίζ Κορνέ (Νο 61 στον κόσμο) με 6-2, 6-4 (2-0 σετ) και μετά από αγώνα διάρκειας μίας ώρας και 27 λεπτών.

Αντίπαλος της 24χρονης Σάκκαρη στον προημιτελικό του διεθνούς τουρνουά, θα είναι η Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέσιτς (Νο 5 στον κόσμο).

Το παιχνίδι με την Γαλλίδα η Μαρία το έφερε στα μέτρα της και δεν της επέτρεψε να ελπίζει σε πολλά. Μάλιστα στο 2ο σετ και στο 5ο γκέιμ της έσβησε 6 μπρέικ πόιντ!

Να αναφέρουμε πως η Σάκκαρη είναι στους «8» σε τουρνουά για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες καθώς η τελευταία της ήταν τον περασμένο Αύγουστο στο Σινσινάτι ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φτάσει στους «4» στο Σαν Χοσέ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα