Ακυρώθηκε και επίσημα τo εφετινό Wimbledon

Οι διοργανωτές του Wimbledon αποφάσισαν την ακύρωση του τουρνουά που θα διεξαγόταν αυτό το καλοκαίρι και την μετάθεσή του το 2021.

Οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού συνεχίζουν να προκαλούν ντόμινο αναβολών και μία από τις διοργανώσεις που δεν θα διεξαχθούν είναι και το τουρνουά Wimbledon που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι στο Λονδίνο από τις 29 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές (AELTC) αποφάσισαν να ακυρώσουν το περίφημο τουρνουά και πλέον το 134o Championships θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021.

«Ήταν μια απόφαση που δεν πήραμε ελαφρά τη καρδία, αλλά την πήραμε λαμβάνοντας υπ’ όψιν την υγεία και ασφάλεια όσων ενώνονται για τη διεξαγωγή του Wimbledon», είπε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του «AELTC», Ίαν Χιούιτ, ενώ, πλέον, το Wimbledon θα προσφέρει τις εγκαταστάσεις του στην εθνική υπηρεσία υγείας της Μεγάλης Βρετανίας στην προσπάθεια που μαίνεται στο Νησί κόντρα στην πανδημία.

Όσον αφορά μάλιστα τους κατόχους των εισιτηρίων για το εφετινό τουρνουά, όπως έγινε γνωστό, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγοράσουν νέα εισιτήρια και να παρακολουθήσουν το τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.

Για την ιστορία, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η εφετινή χρονιά θα είναι και η πρώτη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν θα διεξαχθεί το τουρνουά Wimbledon.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα