Ολυμπιακός: Παρέμειναν και οι Τερλέτσκι, Δεληχρήστος

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα παραμείνουν ο Θοδωρής Δεληχρήστος και ο Μάρκο Τερλέτσκι.

Μετά την παραμονή του Τσιλιμπάρη και του Καραμπουρνιώτη η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την παραμονή των Θοδωρή Δεληχρήστου και Μάρκο Τερλέτσι.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκο Τερλέτσκι Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Δεληχρήστο. Ο διεθνής πλέι μέικερ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους οι δύο παίκτες δήλωσαν:Τ

Τερλέτσκι: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανήκω για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Δεληχρήστος: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να επιστρέψουμε στο γήπεδο για την νέα χρονιά και να μπούμε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Εύχομαι, πέρα από όλα τα άλλα, να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς, με υγεία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα