Οι προκλήσεις της ΑΕΚ (vid)

Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» βλέποντας ότι το παιχνίδι χάνεται επιχείρησαν να τον τινάξουν στον αέρα προκαλώντας επεισόδια.

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός κατακτώντας το πρώτο του πρωτάθλημα στο χάντμπολ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στις νίκες από την ΑΕΚ, αλλά παρόλα αυτά πήραν έκαναν την ανατροπή και πήραν τον τίτλο. Η ομάδα του Πειραιά στον πέμπτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη νίκησε με 24-23 τους «κιτρινόμαυρους» φτάνοντας στη σπουδαία επιτυχία.

Μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο 24-21 υπέρ του Ολυμπιακού οι παίκτες της ΑΕΚ επιχείρησαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Ο Βαμβακάς της ΑΕΚ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζηρά και τα αίματα άναψαν. Προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών και έπεσαν ψιλές μεταξύ τους. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος προκλήθηκε διατήρησε τη ψυχραιμία του και η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» από τη στιγμή που έβλεπαν πως το παιχνίδι χάνεται επιχείρησαν να το τινάξουν στον αέρα. Δείτε το σχετικό βίντεο του fosonline.gr…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα