ΟΧΕ: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η γενική συνέλευση

Η ομοσπονδία του χάντμπολ ανακοίνωσε σήμερα (12/11) ότι αναβάλλεται επ' αόριστον η διεξαγωγή της γενικής συνέλευσής της.

Αναβολή επ' αόριστον αποφασίστηκε για τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας εξαιτίας του καθολικού lockdown και της αυστηροποίησης των περιοριστικών μέτρων.

Η ΓΣ επρόκειτο να λάβει χώρα στη Βέροια στις 20 Δεκεμβρίου, έχοντας ήδη πάρει μία αναβολή από την αρχικά προγραμματισθείσα ημερομηνία της 13ης Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/11) η ΟΧΕ, η συνέλευση αναβάλλεται επ' αόριστον, διότι, πέραν του lockdown, τα μέλη της δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι λόγω του εθνικού lockdown αναβάλλεται επ' αόριστον η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά στις 13/12 και στη συνέχεια στις 20/12 στην πόλη της Βέροιας.

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 καθιστούν σχεδόν αδύνατη την οργάνωση της ΓΣ, αλλά και την προσπάθεια των σωματείων να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητές τους για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στη ΓΣ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα