Καρασαββίδης: «Ανταπεξήλθαν τα παιδιά, θα προσθέτουμε ποιότητα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Διομήδη Άργους με 27-23. 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στη Handball Premier αφού νίκησε στο «Μ. Μερκούρη» τον Διομήδη Άργους με 27-23.

Ολυμπιακός - Διομήδης Άργους 27-23: Ξεκίνημα με το δεξί (highlights)

Ο Γιώργος Καρασαββίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του Πειραιά τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν περισσότερη ποιότητα παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όσα είδα σήμερα. Το περίμενα και το είχα εξηγήσει στα παιδιά ότι το παιχνίδι παρότι, στα φιλικά κερδίζαμε με διαφορές, τρέχαμε πάρα πολύ, ήμουν σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε αν το κερδίσουμε μετά το 50’. Έτσι χρειάστηκε να γίνει και ήταν όλοι προετοιμασμένοι και ήρεμοι μέχρι το τέλος. Χάσαμε κάποιους παίκτες μέσα στο παιχνίδι που δεν μας άφησε πολλές επιλογές, όμως τα παιδιά ανταπεξήλθαν και υπήρχε παραδόξως για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε πολύ μεγάλη συνεννόηση. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και βδομάδα με τη βδομάδα, με βάση και τη φυσική κατάσταση την οποία έχουμε χτίσει, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, θα προσθέτουμε ποιότητα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας υποστηρίξει. Ήταν μια πολύ σημαντική η παρουσία του και μας είχε λείψει πολύ».

Με τη σειρά του ο Βύρωνας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με δυο βαθμούς στην έδρα μας. Το είχαμε ανάγκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ηρεμία. Δείξαμε σήμερα στο γήπεδο ότι κυριαρχήσαμε από τα πρώτα λεπτά. Βέβαια ήταν μια αρκετά αγχωτική νίκη γιατί ο Διομήδης είναι εξίσου μια καλή ομάδα που διαθέτει παίκτες με εμπειρία και μας πλησίαζε στο σκορ. Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις μας, πήραμε και τη βοήθεια από τον τερματοφύλακά μας στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε με ένα καθαρό σκορ. Ενόψει της συνέχειας, έχουμε αρκετή δουλειά και η ομάδα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού είχαμε και μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, όσο καλή προετοιμασία και αν κάναμε και όσα φιλικά και αν δώσαμε. Αυτή η νίκη θα είναι οδηγός για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα