ΠΑΟΚ: Η Μινόρ στον δρόμο του για τα προημιτελικά του EHF European Cup

Με τη Ρουμάνικη Μινόρ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ που θα παλέψει για μια θέση στην προημιτελική φάση του EHF European Cup.

Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ στο EHF European Cup. Για να βρεθεί στην οκτάδα θα πρέπει να αποκλείσει τη Ρουμάνικη Μινόρ.

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, στην Βιέννη, το μεσημέρι της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, η κλήρωση της φάσης των «16» του EHF European Cup, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την CS Minaur Baia Mare από την Ρουμανία, σε διπλούς αγώνες, έχοντας ως στόχο την πρόκριση του στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Οι αγώνες της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένοι, βάση του επίσημου προγράμματος της EHF, στις 12/13 Φεβρουαρίου, με τους επαναληπτικούς να παίζονται μία εβδομάδα αργότερα», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ομάδα του ΠΑΟΚ για την κλήρωση.

Για την κλήρωση απέναντι στην CS Minaur Baia Mare, για τους «16» του EHF European Cup, μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας, Πάνος Γούσιος.

«Σίγουρα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά δεν είναι στις ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε πριν την κλήρωση, ούτε όμως και σε αυτές που θα θέλαμε. Είναι μία καλή ομάδα, η οποία τερματίζει σταθερά στις πρώτες θέσεις του ρουμανικού πρωταθλήματος. Το σκάουτινγκ για εμάς θα είναι εύκολο, αφού θα βρούμε τα παιχνίδια της τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με την Χαποέλ Ασντόντ. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύω αν εμφανιστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα